Fatih Terim'den Soyunma Odasında Oyunculara Kritik Uyarı

Fatih Terim'den Soyunma Odasında Oyunculara Kritik Uyarı
Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde çıktığı bir final maçında daha istediği sonucu aldı.
Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde çıktığı bir final maçında daha istediği sonucu aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş derbisine takımını hem saha dışında hem saha içinde kusursuz hazırladı. İşte perde arkasında yaşananlar:

'BİZ KENDİ ÖDÜLLERİMİZİ KENDİMİZ ALIRIZ!'

Motivasyon ustası İmparator, Galatasaray'ın ödül alamadığı yayıncı kuruluşun TFF ile ortaklaşa düzenlediği, "Futbolun Süperleri" organizasyonunu Florya'da avantaja çevirdi. Muslera ve Diagne'ye ödül bekleyen, Feghouli ile Onyekuru'nun da en iyi 11'e alınması gerektiğini düşünen oyuncularına moral veren Fatih Terim, "Ödüller bitmez. Türkiye Kupası ve Süper Lig'i kazanarak kendi ödüllerimizi kendimiz alırız'' vurgusunu yaptı.



GEÇEN SENEKİ MAÇLARDAN KOPYA ÇEKTİ

Terim geçen sezon Başakşehir ve Beşiktaş'ı yenip şampiyonluğa koştuğu maçlardan kopya çekti. Orta sahada Donk-Fernando-Belhanda üçlüsüne dönme kararı alan Terim, Ndiaye'yi ilk 11'den kesti. Fernando'ya "Donk hep arkanda olacak! Sürekli hücumu düşün çünkü rakip senden bunu beklemeyecek ve hazırlıksız yakalanacak" diyen Terim'in planı tuttu. Fernando 1 asist, 1 golle Beşiktaş derbisine damga vurdu.

'ŞAMPİYON' TEZAHÜRATLARINA FREN OLDU

2-0 kazanılan Beşiktaş derbisinin ardından G.Saray soyunma odasındaki sevinç görülmeye değerdi. Terim, şampiyonluk tezahüratları yapan oyuncularını "Daha şampiyon olmadık. Çifte kupa için 3 finalimiz kaldı" diyerek uyardı ve Rizespor maçı hazırlıklarına hemen başlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.