Fatih Terim'den Transfer Için Flaş Sözler

Fatih Terim'den Transfer Için Flaş Sözler
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor'a 4-0 kaybedilen maçın ardından forvet transferi hakkında konuştu. Terim, forvet transferi yapılmamasına ilişkin sorulan bir soruya ilişkin ise "Şu anda konuşulacak konu o değil.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor'a 4-0 kaybedilen maçın ardından forvet transferi hakkında konuştu.

Terim, forvet transferi yapılmamasına ilişkin sorulan bir soruya ilişkin ise "Şu anda konuşulacak konu o değil. Transfer kapanmış, olmamış. Galatasaray takımı eğer sahaya 11 kişi çıkıyorsa eksik değildir. Muhakkak ki en iyisini yapmayı istedik. Ama şu an hele hele bu maçtan sonraki konu hiç bu değil." açıklamasını yaptı.

Terim, transfer takvimiyle ilgili bir soruya, zamanlamanın doğru olduğunu belirterek, "Transfer zamanlaması doğru. Ben süreyi doğru buluyorum. Yaparsınız, yapmazsınız ama keşke bana kalsa her zaman yapılsa. Teknik adamlara sorun böyle diyeceklerdir. Hele bu akşamdan sonra sorarsanız..." değerlendirmesinde bulundu.

"Büyük kulüpler kendi aralarında da transfer yapabilmeli." söyleminin yeni anlaşılması şeklinde bir yorum üzerine Terim, "Ben birkaç yıl sonra anlaşılacağımı düşünüyordum. Biz dediğimiz yaptık. En azından Galatasaray olarak söylemimizle eylemimiz örtüştü. Ben çok derin bir şey söyledim. Bu konuda ısrarcıyım, doğru olduğuna inanıyorum. Biz oynatmayı düşünmediğimiz bir oyuncunun gitmesine rıza gösteriyoruz, seçeceği kulübe de hiçbir zaman karışmıyoruz. O konuda fikrim devam ediyor." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.