Fatih Terim'den Uefa'ya Tepki!

Fatih Terim'den Uefa'ya Tepki!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Benfica'ya 2-1 mağlup oldukları maçın ardından verilen penaltı kararına dikkat çekti. UEFA Avrupa Ligi'nde VAR olmaması nedeniyle UEFA'yı eleştiren Terim, "Penaltı oyuna etki etti.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Benfica'ya 2-1 mağlup oldukları maçın ardından verilen penaltı kararına dikkat çekti.

UEFA Avrupa Ligi'nde VAR olmaması nedeniyle UEFA'yı eleştiren Terim, "Penaltı oyuna etki etti. O ana kadar iyi giden bir oyun vardı. Biz de baktık ama maalesef hakemin kararı öyle oldu. Penaltı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca UEFA, kendi kupasına üvey evlat muamelesi yapıyor. Öbür tarafta "VAR" var, burada yok. Oyunu dengeye getirdik, üstünlük sağladık ama penaltı geldi" dedi.

Maçı değerlendiren deneyimli hoca, "Beraberliği bulduk ama bu kez travma yaratan başka bir gol yedik. Bu seviyelerde, bu hatalar olmaz. Bunun altından kalkamadık. İşimiz çok zor. Benfica'nın iyi bir takım olduğunu söylemiştim. Şimdi Kasımpaşa maçını düşüneceğiz sonra Benfica maçına konsantre olacağız. Rövanşta elimizden geleni yapacağız. Kolay mı, hayır ama her şeyi deneyeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.