Fatih Terim'e İstanbul'da Sürpriz Teklif!

Fatih Terim'e İstanbul'da Sürpriz Teklif!
Galatasaray'da Igor Tudor'un yerine göreve geleceği yönünde iddialar olan teknik direktör Fatih Terim için sürpriz görüşme gerçekleşti ve yapılan görüşmeyi de A Spor görüntüledi. Bosna Hersek Federasyonu'nda stratejik danışman görevinde bulunan Galatasaray'ın eski oyuncuları.
Galatasaray'da Igor Tudor'un yerine göreve geleceği yönünde iddialar olan teknik direktör Fatih Terim için sürpriz görüşme gerçekleşti ve yapılan görüşmeyi de A Spor görüntüledi.

Bosna Hersek Federasyonu'nda stratejik danışman görevinde bulunan Galatasaray'ın eski oyuncularından Zvjezdan Misimovic önderliğindeki grup, İstanbul Emirgan'da bir restoranda Fatih Terim ile bir araya geldi.

HODZIC: "FİNANSAL ÖDEMEYİ YAPAMAYIZ AMA..."

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic'in aracılığıyla ayarlanan görüşme ile Terim'e resmi teklif iletildi.

Terim'in finansal durumunu karşılayamayacaklarını söyleyen Hodzic, "Federasyon, Fatih Terim gibi uluslararası çaptaki bir teknik direktörün finansal olarak ödemesini yapamaz ama tecrübeli çalıştırıcının görevi kabul etmesine neden olacak kaliteli bir takımımız var" diye konuşmuştu.

 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.