Fatih Terim'in Gözdesi Deniz Türüç'ün Fiyatı Belli Oldu!

Fatih Terim'in Gözdesi Deniz Türüç'ün Fiyatı Belli Oldu!
Hollanda'nın Go Ahead Eagles takımından gelen ve her sezon üzerine koyarak devam eden Deniz Türüç yine transferin gözdesi haline geldi. Sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlık sorununu atlatan ve tam olarak kendisini bulan başarılı oyuncu 3 gol, 4 asistlik performansıyla sezonun
Hollanda'nın Go Ahead Eagles takımından gelen ve her sezon üzerine koyarak devam eden Deniz Türüç yine transferin gözdesi haline geldi.

Sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlık sorununu atlatan ve tam olarak kendisini bulan başarılı oyuncu 3 gol, 4 asistlik performansıyla sezonun öne çıkan isimlerinden biri oldu. Adı Galatasaray başta olmak üzere Hollanda'dan da birkaç takımla ciddi şekilde anılmaya başlayan Deniz'in gelecek sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini göz önünde bulunduran Kayserispor Yönetimi de kararını verdi.

Buna göre gelecek resmi teklifler kabul edilecek.

Fatih Terim'in gözdesi

Geçtiğimiz dönemlerde bonservis bedeli 10 milyon Euro olarak açıklanan futbolcunun transfer ücreti bu kez daha düşük belirlendi. 26 yaşındaki Deniz için Kayserispor gelen teklifler için 5 milyon Euro talep edecek.

Fatih Terim'in ilk kez milli takıma aldığı ve şu anda da Ay-Yıldızlı takımda olan Deniz'i almak isteyen kulüpler 31 milyon TL'yi gözden çıkaracak.

Hollanda'da bir kez yılın oyuncusu seçilen Deniz Türüç, Süper Lig'de Kayserispor formasıyla çıktığı 136 karşılaşmada 28 gol, 21 asistlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.