Feci Kazada Biri Sarhoş Biri Ehliyetsiz Çıktı

Feci Kazada Biri Sarhoş Biri Ehliyetsiz Çıktı
Aydın’da gece yarısı Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Aydın’da gece yarısı biri alkollü diğeri ehliyetsiz iki sürücünün karıştığı trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı.Biri alkollü diğeri ehliyetsiz iki sürücü ortalığı karıştırdı
Kazada araç içerisinde sıkışan bir anne, kendi derdin unutup herkese aynı araçta yolculuk yaptığı oğlunu sordu. Önce çimlerin üzerinde bulunan 5 yaşlarındaki çocuk, ardından ekiplerin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı otomobilden kurtarılan anne hastaneye kaldırılırken kazayı yara almadan atlatan alkollü sürücü de gözaltına alındı.
Kaza gece yarısı Atatürk Bulvarı İle Batı Aydın Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Doğu Aydın Bulvarı’ndan Batı Aydın bulvarı istikametine gitmekte Erdinç Okyar yönetimindeki 35 MFM 61 plakalı otomobil ile Cezaevi istikametinden Doğumevi Hastanesi istikametine gitmekte olan Vural Yılmaz yönetimindeki 20 VA 361 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yoldan savrulan 20 VA 361 plakalı araç önce trafik levhasına ardından yol kenarında bulunan elektrik trafosuna çarpıp devirdikten durabildi. Kazada 35 MFM 61 plakalı araçta yolcu olarak bulunduğu belirtilen Hasan Uymaz ile 20 VA 361 plakalı otomobilde yolcular Anne Dilber Yılmaz ve oğlu 5 yaşlarındaki Yusuf Yılmaz yaralandı.


“SIKIŞTIĞI ARAÇTA ÖLÜM KALIM SAVAŞI VEREN ANNE OĞLUNU SORDU”

Kazadan sonra yol kenarındaki çimlerin üzerinde bulunan 5 yaşlarındaki Yusuf Yılmaz’ı ilk müdahaleyi gürültüyü duyup kaza yerine gelen çevre sakinleri yaparken vatandaşlar minik çocuğun yaşadığı korkuyu atlatması için uğraş verdi. Diğer tarafta hurdaya dönen otomobilin içinde sıkışıp kalan anne Dilber Yılmaz ise ölüm kalım savaşı verirken kendi derdini unutup bir yandan oğlunu çağırdı, diğer yandan da kendisi ile ilgilenenlere oğlunu sordu. Yaralı kadın ekiplerin uzun uğraşları sonucu kesilen araçtan çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

 

“POLİS İNANMADI, GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKTI”

Olaydan sonra kaza yerine gelen polis ekipleri 20 VA 361 plakalı otomobilin sürücüsünü bulamayınca çevrede aracın sürücüsünü aramaya başladı. Polisin ısrarla aracın şoförünü sorması üzerine gerçek şoför polise aracı kullanan kişinin yanında duran kişi olduğunu söyledi. Bunun üzerine kazazedelerle ilgilenen ve üzerinde gecelik bulunan bir şahıs araç şoförünün kendisi olduğunu söyledi. Vatandaşın beyanını doğru bulmayan polis işlem yapacağını belirtip direksiyonda parmak izi çalışması yapacağını söyleyince bu defa ehliyetsiz olduğu belirtilen gerçek sürücü ortaya çıktı.

 

“ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ÖNCE İTİRAZ ETTİ, DAHA SONRA GÖZALTINA ALINDI”

Kazaya karışan diğer araç şoförünün de hareketlerinden şüphelenen polis, diğer sürücüyü de alkol testinden geçirdi. Uzun uğraşlar sonucu alkol metreyi üflemeyi başaran 35 MFM 61 plakalı aracın sürücüsü alkollü çıkınca şahıs karakola davet edildi. Kendisini karakola götürmek isteyen polise inanmadığını söyleyen sürücü, alkol ölçümü yapan polislerin yanına gidip alkollü olup olmadığını onlara sordu. Şahıs alkolmetrede alkollü çıktığı söylendikten sonra gözaltına alınmayı kabul etti.

Bu arada hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisinin devam ettiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.