Feci kazada otobüs sürücüsünün uyuduğu iddiası

Feci kazada otobüs sürücüsünün uyuduğu iddiası
İstanbul’da meydana gelen feci kazada yakınlarını kaybedenler sürücünün kazadan önce 2 kez uyuduğunu ve yolcuların uyardığını öne sürerken kazada hayatını kaybeden sürücünün arkadaşları ise “Asılsız iddiaları kabul etmiyoruz” dediler.

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda sabah saatlerinde yaşanan Metro firmasına ait Mercedes marka bir otobüsün yaptığı feci kazada otobüs şoförü Doğan Duygulu, muavin Ali Yaşar Sareli ile yolcular Erdem Okçu, Mualla Sütçüoğlu ve Satiye Çetinkaya hayatını kaybederken, 25 kişi ise yaralanmıştı.

Hayatını kaybeden yolcuların yakınları ihmal vurgusu yaparak, şoförün uyuduğunu iddia etti. Hayatını kaybeden otobüs şoförü Doğan Duygulu'nun şoför arkadaşları Umut Sevindik ve Deniz Eroğlu ise “Kesinlikle uykusuz yola çıkmaz. Öyle biri değil zaten. Vakti geldiği zaman yapabilecek bir şey yok. Allah rahmet eylesin diyoruz kendisine, ailesine, sevenlerine. Uykuya dayanıklıydı. Kalp krizi de olabilir. Uykuya dirayetliydi. Kimse onu göze alamaz. 50 kişinin canı o kadar ucuz değil. Bu işin 2 kişiyle yapıldığını herkes biliyor. Kimse göz göre göre kimseyi öldüremez. Bu asılsız suçlamaları biz kabul etmiyoruz. Zaten arabada belli bir çalışma süresi vardır. O süreyi doldurduktan sonra çalışamazsın. 4-4.30 saatlik hakkı vardır bir şoförün. Diğer şoför arkadaş da arabadaydı bildiğimiz kadarıyla” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.