Felipe'den Galatasaray Öncesi Açıklama!

Felipe'den Galatasaray Öncesi Açıklama!
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Porto'nun başarılı defans oyuncusu Felipe, kritik karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. İlk maçında deplasmanda Schalke ile 1-1 berabere kalan Porto'da bu sezonun vazgeçilmez isimlerinden olan Felipe, hedeflerinin çeyrek finale .
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Porto'nun başarılı defans oyuncusu Felipe, kritik karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

İlk maçında deplasmanda Schalke ile 1-1 berabere kalan Porto'da bu sezonun vazgeçilmez isimlerinden olan Felipe, hedeflerinin çeyrek finale kalmak olduğunu söyledi.

3 Eylül Çarşamba günkü karşılaşma öncesinde konuşan Felipe, ''Sezon başları her zaman zor olmuştur. Şu an çok iyi durumdayız, hedeflerimizi belirledik. Şampiyonlar Ligi, dünyanın en iyi takımlarında forma giyen kaliteli oyuncuların mücadele ettiği bir turnuva. Bizim de burada her zaman için hedefimiz çeyrek finale kalabilmek. Sahamızda zor bir maça çıkacağız. Kolay olmadığını biliyoruz ama iyi bir ekibe sahibiz. Bunu başarabiliriz. Şansımız devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Porto ile karşılaşacak Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne Lokomotiv Moskova galibiyetiyle başlamıştı. Porto ise ilk maçında Schalke ile berabere kaldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.