Fenerbahçe-Eskişehirspor Maçı Yayıncısı Belli Oldu!

Fenerbahçe-Eskişehirspor Maçı Yayıncısı Belli Oldu!
Fenerbahçe, verilen milli arada hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Arayı boş geçirmek istemeyen Sarı Lacivertli ekip, Spor Toto 1.
Fenerbahçe, verilen milli arada hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Arayı boş geçirmek istemeyen Sarı Lacivertli ekip, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile hazırlık maçı yapacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın genç ve forma şansı az bulan oyunculara şans vermesi bekleniyor. Ersun Yanal'ın talebi doğrultusunda, Kanarya'nın önümüzdeki günlerde bir hazırlık maçı daha yapması bekleniyor.

Can Bartu Tesisleri'nde oynanacak müsabaka bugün saat 18.00'de başlayacak. Maç kulübün YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak. Başkan Ali Koç, YouTube hesabına ağırlık verirken, Sarı-Lacivertliler takipçi sayısında zirvede bulunuyor. Fenerbahçe, daha önceki bazı hazırlık karşılaşmalarını da aynı şekilde kamuoyu ile paylaşmıştı.

Tarihinin en zor günlerinden birisini geçiren Fenerbahçe, 31 puanla 13. sırada bulunuyor. Milli aranın ardından toparlanıp çıkışa geçmesini hesabını yapan Sarı Lacivertli ekip, ligi bitirebildiği en iyi noktada tamamlamak istiyor.

Spor Toto 1. Lig'de ateş hattında bulunan Eskişehirspor'un 25 puanı bulunuyor. Mali açıdan sıkıntılı bir dönem geçiren ve genç oyuncularla mücalede eden Es Es'te tek hedef ligde kalabilmek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.