Fenerbahçe Için En Çok Paylaşılan Köşe Yazısı

Fenerbahçe Için En Çok Paylaşılan Köşe Yazısı
Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve Türkiye Kupası'ndan sonra UEFA Avrupa Ligi'ne de veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'a eleştirilerin dozajı da artmaya başladı. Fotomaç Gazetesi yazarlarından Hakkı Yalçın, Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'u eleştire.
Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve Türkiye Kupası'ndan sonra UEFA Avrupa Ligi'ne de veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'a eleştirilerin dozajı da artmaya başladı.

Fotomaç Gazetesi yazarlarından Hakkı Yalçın, Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'u eleştirerek; Ersun Yanal tercihinin yanlış olduğunu ifade etti. Yalçın'ın yazısından dikkat çeken ve günün en çok konuşulanları arasına giren kısmı şu şekilde;

"Sayın Ali Koç! "Kimse Fenerbahçe sevgisinin içine saklanmasın!" Fenerbahçe forması bazı futbolcuların üzerinde "AĞLIYOR!" "Beni kimlere giydirdiniz?" diyor. Maçın son 10 dakikasında kurtarıcı olarak oyuna sokulan Slimani'ye baktınız mı size nasıl görünüyor? Sezon başından beri siz başka bir film mi izliyorsunuz yoksa? "Bu kapıdan giremez" denilen adamın açtığı kapılarda Fenerbahçe'nin tarihi de ağlıyor. Ama Ersun Yanal gülümsüyor! Böyle "kalıntı" teknik adamlarla, Comolli gibi "çalıntı" menajerlerle yola çıkmak Fenerbahçe tarihine ağır bedeller ödetiyorsa sebebi sizden başka kim olabilir? Verdiğiniz sözlerin hükmünü nerede kaybettiyseniz kendinizi orada arayın"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.