Fenerbahçe İle Braga Yöneticileri Bir Araya Geldi

Fenerbahçe İle Braga Yöneticileri Bir Araya Geldi
Fenerbahçe yöneticileri UEFA rakibi Braga'nın yöneticileri öğle yemeğinde bir araya geldi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında bu akşam karşılaşacağı Portekiz takımı Braga'nın yöneticileri ve maçın UEFA temsilcilerine Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir öğle yemeği verdi.

Yemeğe, sarı-lacivertli kulübü temsilen Asbaşkanlar Ozan Balaban ve Şekip Mosturoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Erkan'ın yanı sıra Dış İlişkiler Departmanı yetkilileri katıldı. Portekiz temsilcisini ise dostluk yemeğinde; Başkan Vekili Antonio Amaral Correira, Yönetim Kurulu Üyeleri Gaspar Borges, Manuel Rodrigues, Hernani Portovedo, Paulo Resende'nin yanı sıra Genel Direktör Joao Gomes ve Halkla İlişkiler Yetkilisi Alexandra Teixeira temsil etti.

UEFA temsilcilerinin de yer aldığı yemekte Asbaşkan Ozan Balaban, samimi bir ortamda yenen dostluk yemeğinin önemine değinirken, Braga Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gaspar Borges ise Fenerbahçe'ye göstermiş olduğu konukseverlikten dolayı teşekkür etti.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen yemeğin sonunda Asbaşkan Ozan Balaban, Braga Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gaspar Borges'e bir plaket hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.