Fenerbahçe Ile Görüşme; "indirim Yaparız"

Fenerbahçe Ile Görüşme; "indirim Yaparız"
Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un daha önce yaptığı açıklamalarda bonservisini almak istediklerini açıkladığı Andre Ayew için Swansea City'den izin çıktı. Galler ekibi, Fenerbahçe ile görüştü ve Ganalı oyuncuyu bonservisi ile birlikte vermeye hazır olduklarını söyledi.
Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un daha önce yaptığı açıklamalarda bonservisini almak istediklerini açıkladığı Andre Ayew için Swansea City'den izin çıktı.

Galler ekibi, Fenerbahçe ile görüştü ve Ganalı oyuncuyu bonservisi ile birlikte vermeye hazır olduklarını söyledi. Fenerbahçe yetkilileri ise transferle ilgili planlarını kısa süre içinde yapacaklarını vurgularken, işin maddi boyutunu konuşmak için sezon sonuna randevu verdi.

ÇİN VE ARAP ÜLKELERİNDEN TALİPLER VAR

Andre Ayew'in menajeri de Fenerbahçe ve Swansea'yi, Çin ve Arap ülkelerinden oyuncusuna teklif alabileceği yönünde bilgilendirdi. Tecrübeli oyuncunun ise Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini söylediği kaydedildi.

ALİ KOÇ, "KEŞKE ALABİLSEK" DEMİŞTİ

Ali Koç sezonun ilk bölümünde yaptığı açıklamada, "Keşke elimizde olsa da Ayew'in kiralamasını uzatsak" ifadelerini kullanmış ve oyuncunun satın alma opsiyonunun 12 milyon euro olduğunu söylemişti. 29 yaşındaki Ayew, bu sezon Fenerbahçe'de 32 maçta oynadı ve 5 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.