• BIST 7850.13
  • Altın 1887.276
  • Dolar 28.9321
  • Euro 31.2206
  • Adana 13 °C
  • Adıyaman 10 °C
  • Afyon 7 °C
  • Ağrı 5 °C
  • Amasya 7 °C
  • Ankara 7 °C
  • Antalya 12 °C
  • Artvin 8 °C
  • Aydın 12 °C
  • Balıkesir 9 °C

Fenerbahçe Surlu Minikleri Misafir Etti

Fenerbahçe Surlu Minikleri Misafir Etti
Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinden 8-10 yaş arası, İstanbul'u daha önce hiç görmemiş 45 çocuk Misafir Edildi.

Bir grup Fenerbahçe Kongre Üyesinin organizasyonunda, Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinden 8-10 yaş arası, İstanbul'u daha önce hiç görmemiş 45 çocuk, Fenerbahçe'nin konuğu oldu.

Fenerbahçe Kongre Üyeleri Ömer Ekinci, Fatih Akarsu ile Murat Aslan ve birçok gönüllü kişi ve kuruluşun organizasyonunda, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nden 45 çocuk, 3 Mart Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe - Amed Sportif Faaliyetler Ziraat Türkiye Kupası maçına kadar Fenerbahçe ve İstanbul'la dolu 4 gün geçirecek.

Bugün ilk olarak Ülker Stadyumu'na gelen çocuklar, Fenerbahçe Müzesi ve stat içindeki Fenerium mağazasını gezdi. Burada, 45 çocuğa da üzerlerinde simleri yazılı 21 numaralı çubuklu Fenerbahçe formaları ve çeşitli Fenerium ürünleri hediye edildi. Formaları sırtlarına geçiren çocuklar daha sonra yürüyerek Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ne geldi. Burada kürek şubesinin konuğu olan ve öğle yemeği yiyen çocuklar, daha sonra da Dereağzı Tesisleri'ni ve şubeleri gezdi.

Tamamına Passolig kartı çıkartılan çocuklar, akşam Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini izledikten sonra, 1 Mart Salı günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi'nin konuğu olacak ve ilk olarak Ataşehir Belediyesi'ne gidecekler. Çocukları aynı gün Sunay Akın, Erenköy'deki Oyuncak Müzesi'nde konuk edecek. 2 Mart Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Fenerbahçe antrenmanını takip edecek olan çocuklar, Sarı Lacivert Derneği Başkanı Sertaç Komsuoğlu'nun davetlisi olarak akşam yemeğine katılacaklar. 3 Mart Perşembe günü başta Topkapı Sarayı olmak üzere kent turuna çıkacak olan çocuklar, aynı günün akşamı Amed Sportif Faaliyetler maçını da tribünlerden takip edecek.

Kongre Üyesi Ömer Ekinci, çocuklara stresten uzak, mutlu günler yaşatmak ve Fenerbahçe sevgisini aşılamak için birçok kişi ve kurumun da katkısıyla böyle bir organizasyona koyulduklarını söyledi.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00