Fenerbahçe Taraftarından Cristian Ramirez Için; "come To"

Fenerbahçe Taraftarından Cristian Ramirez Için; "come To"
Sarı-lacivertlilerde Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'nın forma giydiği sol bek pozisyonu sarı-lacivertlilerin keyfini kaçırıyor.
Sarı-lacivertlilerde Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'nın forma giydiği sol bek pozisyonu sarı-lacivertlilerin keyfini kaçırıyor. İsmail bir türlü forma giremedi, ondan umut kesildi. Hasan Ali de yetenekleri ölçüsünde katkı verebiliyor, bu da F.Bahçe'ye yetmiyor.

Dün heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Krasnodar'ın sol beki Cristian Ramirez, önce İnstagram hesabından duyurdu, ardından İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin çok kullandığı Sabiha Gökçen Havaalanı detayı da dikkatlerden kaçmadı.

'COME TO FENERBAHÇE'

İstanbul'a geldikten sonra şehri gezen 24 yaşındaki sol bek ile Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin bir görüşme yapacağı öğrenildi..

Rus basınına göre Ekvadorlu oyuncu imzaya gitti. Haberlerde Ramirez'in Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için Krasnodar yönetiminden özel izinle İstanbul'a geldiği detayı da paylaşıldı.

Bu arada sarı-lacivertli taraftarlar da Ramirez'in İnstagram sayfasını "Come to Fenerbahçe" mesajlarıyla doldurarak Ekvadorlu yıldızı çubuklu giymeye davet ettiler.



TAKİBE BAŞLADI

Cristian Ramirez İnstagram'ı bir hayli yoğun kullanıyor. 24 yaşındaki futbolcu, İstanbul'da gezdiği yerlerden paylaşımlar yaptı. Fenerbahçeli hesapları takip etmesi taraftarın heyecanına heyecan kattı

JOSEF'TEN SİNYAL

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Cristian Ramirez ile ilgili en somut gelişme de sosyal medyada yaşandı. Sarı-lacivertli takımın orta saha oyuncusu Josef de Souza, İnstagram hesabından Ekvadorlu sol beki takibe aldı. Bu da Kanarya'nın bu transferi bitirmeye yakın olduğu şeklinde yorumlandı



ARTILARI
-Ortaları isabetli.
-Çok hızlı.
-Hücum presi seviyor.
-Taç atışları etkili..

EKSİLERi
-Pozisyon hatası yapabiliyor.
-Boyu kısa, kafa toplarında etkisiz.
-Zaman zaman agresif.
-Şut kalitesi iyi değil..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.