Fenerbahçe, Trabzonspor'u Mahkemeye Verdi!

Fenerbahçe, Trabzonspor'u Mahkemeye Verdi!
Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynadıkları Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi karşılaşmasında çıkan olaylar, pankart ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı'nın açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.Fenerbahçe'nin açıklamasında, "Fenerbahçe Doğuş B.
Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynadıkları Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi karşılaşmasında çıkan olaylar, pankart ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı'nın açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Fenerbahçe'nin açıklamasında, "Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9. hafta maçında dün Hayri Gür Spor Salonu'nda Trabzonspor ile karşılaşmıştır. Söz konusu karşılaşma esnasında spor salonunda açılan pankart, maç boyunca edilen küfürler, salonda yaşanan sportmenliğe aykırı olaylar, sporcularımızın maruz kaldığı şiddet ortamı ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı'nın hakaret ve iftira dolu açıklamalarıyla ilgili tarafımızdan suç duyurusunda bulunulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, karşılaşmanın ardından Fenerbahçeliler'in pankartı "FETÖ'ye destek" olarak yorumlamasına sert çıkarak "Şerefsizler" ifadesini kullandı.

Hopikoğlu, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım için ise "Herkesi kandırabilir Aziz Yıldırım ama vicdanını, varsa şerefini, kendini kandıramaz. Ne yaptığını gayet iyi biliyor. Bunun bedelini de er ya da geç ödeyecek" dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.