Şenol Güneş'ten Yönetime 4 Isimli Liste

Şenol Güneş'ten Yönetime 4 Isimli Liste
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetim ile yaptığı görüşmede anlaşma sağladı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetim ile yaptığı görüşmede anlaşma sağladı. Güneş, bu doğrultuda yönetime içinde eski Beşiktaşlıların da bulunduğu bir liste sundu.

Beşiktaş'ta Tamer Tuna'nın ayrılmasının ardından bu sezon Şenol Güneş'in yardımcıya ihtiyaç duyduğu sık sık dile getirilirken, sezonun sona ermesinin ardından yönetim ile deneyimli teknik adam arasında yapılan görüşme sonrasında Şenol Güneş yardımcı antrenör ile çalışmayı kabul etti.

Özellikle deplasmanda kaybedilen maçlarda oyuna müdahale etmekte geç kaldığı yönünde eleştirilen ve bu noktada bir yardımcı antrenör eksikliğini hissettiği dile getirilen Şenol Güneş'in yanına gelecek olan yardımcı adayları da belli oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in önümüzdeki sezon çalışacağı yardımcı antrenör adayları arasında Yusuf Şimşek, Mustafa Doğan, Yasin Sülün ve Gökhan Keskin yer alıyor. Öte yandan Gökhan Keskin'i alt yapıdan alarak farklı bir göreve getirmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, yeni yapılanma kapsamında Serkan Reçber'le çalışacak. Şenol Güneş'in eski yardımcısı Tamer Tuna'nın ise Beşiktaş'a dönmeyeceği Fikret Orman'ın açıklamalarından sonra kesinleşmişti.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.