Uğur Soğutma Bölge Bayileri İle Bir Araya Geliyor

Uğur Soğutma Bölge Bayileri İle Bir Araya Geliyor
Türkiye'nin soğutma sektöründeki lider firmalarında Uğur Soğutma, "Geleceği Birlikte Planlıyoruz" sloganıyla bölge bayileri ile bir araya gelip çalıştaylar...

Türkiye'nin soğutma sektöründeki lider firmalarında Uğur Soğutma, "Geleceği Birlikte Planlıyoruz" sloganıyla bölge bayileri ile bir araya gelip çalıştaylar gerçekleştirdi. İlk olarak Afyon ve Ankara'da çevre illerdeki bayilerin de katılımıyla gerçekleştirilen çalıştaylarda toplumun ihtiyaçları görüşüldü.

Uğur Soğutma, birim yöneticileriyle birlikte bulunduğu ziyaretlerde, katılımcı bayileriyle bir araya gelerek yeni projelerinde bayilerinin öneri ve fikirlerini dikkate almak üzere bölgesel toplantılar gerçekleştirdi. Bölgenin dayanıklı tüketim malları sektöründe Uğur bayiliği bulunan önemli iş adamlarının katılımıyla katma değeri yüksek çalışmalar yapılıyor.

Ülke genelindeki bayilerin görüş ve önerilerinin alındığı toplantılarla ilgili bilgi veren Uğur Soğutma yetkilileri "Bu toplantılarda öncelikle tüketici geri bildirimlerini değerlendiriyoruz. Sahadaki temsilcilerin katkılarıyla geleceği ve stratejik planlamayı onlarla birlikte yaparak toplumun ihtiyaçlarının, sosyo-ekonomik durumunun doğru belirlenebilmesi, buna göre doğru ürünlerin, pazarlama ve fiyatlandırma stratejilerinin oluşturulması için planlamalar yapıyoruz. Günümüz teknolojisi ve internet çağına, güncel sosyal medya alışkanlarına uyumlu projelerin hayata geçirilmesinin yanı sıra doğru bayi eğitimleri sayesinde bayi yönetim etkinliğinin artırılmasının ve bayilerle birlikte büyümek bizler için kritik önem arz ediyor" diye konuştular.

'Geleceği Birlikte Planlıyoruz" sloganlı çalıştayın Türkiye'nin tüm bölgelerinde gerçekleştirileceğini ve tüm bayilerin bu toplantı ve çalıştaylarda görüş ve önerilerinin alınacağını belirten Uğur Soğutma yetkilileri, önümüzdeki günlerde İstanbul ve Bursa'da düzenlenecek olan çalıştayların Kasım ayı sonuna kadar tüm illerdeki bayileri kapsayacak şekilde devam edeceğini belirttiler.

Uğur Soğutma Bölge Bayileri İle Bir Araya Geliyor

Uğur Soğutma Bölge Bayileri İle Bir Araya Geliyor

Uğur Soğutma Bölge Bayileri İle Bir Araya Geliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.