Fenerbahçe'de Büyük Operasyon! 4 Transfer...

Fenerbahçe'de Büyük Operasyon! 4 Transfer...
Fernandao, Giuliano ve Souza'yı satarak 25 milyon Euro gelir elde eden Fenerbahçe, kadrosuna yeni isimler katmak için mesaide...
Fernandao, Giuliano ve Souza'yı satarak 25 milyon Euro gelir elde eden Fenerbahçe, kadrosuna yeni isimler katmak için mesaide...

Forvete Frey, stopere Reyes takviyesi yapan sarı-lacivertlilerin planlaması 2 orta saha, 1 sol açık, 1 kaleci takviyesi şeklinde. Orta alan için F.Bahçe'ye milli yıldız Nuri Şahin önerildi. Dortmund ile 1 yıl sözleşmesi kalan ve kalabalık orta saha rotasyonunda kendine yer bulamayan Türk oyuncunun menajerler aracılığıyla sarı-lacivertlilerin gündemine geldiği öğrenildi. Dortmund'un bonservis talep etmemesi halinde F.Bahçe'nin transfere sıcak bakacağı belirtildi.

KAMENI GİDERSE KALECİ ALINACAK

Fenerbahçe'nin yabancı kaleci için PSG'den Kevin Trapp'i gündeminde tuttuğu bildirildi. Kaleci transferi Kameni'nin satışına bağlı. Sol kanatta ise gündeme gelen isim Everton'ın kiralamak istediği Yannick Bolasie. Geçen yıl yaşadığı sakatlık sonrası bölgesine transfer yapılan Kongolu futbolcunun ayrılığa sıcak baktığı belirtiliyor.

DİRAR 'ŞİMDİLİK' TAKIMDA KALDI

Fenerbahçe, tüm bu hamleleri planlarken elden çıkaracağı yabancılar için de arayışlarını sürdürüyor. Nabil Dirar için Fransa'nın Toulouse takımından gelen teklif kulüp tarafından değerlendirmeye alınırken, Faslı oyuncunun ayrılığa sıcak bakmaması işin zorlaşmasına neden oluyor. Dirar, 'şimdilik' takımda kalsa da ayrılık yakın gözüküyor.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.