Fenerbahçe'de Derbi Öncesi Maaş Dopingi!

Fenerbahçe'de Derbi Öncesi Maaş Dopingi!
Son 2 haftada aldığı galibiyetlerle lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren Fenerbahçe'de, tüm gözler Beşiktaş derbisine çevrilmiş durumda.
Son 2 haftada aldığı galibiyetlerle lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren Fenerbahçe'de, tüm gözler Beşiktaş derbisine çevrilmiş durumda. Sarı lacivertli yönetim ve teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcuların şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmaya her yönden hazır çıkmaları için büyük çaba sarf ediyor. Karşılaşmanın deplasmanda oynanacak olmasını dikkate alan sarı lacivertliler özel önlemler aldı. İşte o tedbirlerden bazıları:

FUTBOLCULARA ÖDEME DOPİNGİ

Fenerbahçe yönetimi, kritik derbi öncesi futbolculara para dopingi yaptı. Sarı lacivertli oyuncuların transfer taksitleri ve maç başı primleri dün itibariyle banka hesaplarına yatırıldı. Normal tarihinden bir hafta önce yapılan ödeme, oyuncuların moralini bir kat daha artırdı. Bugün itibariyle Fenerbahçeli futbolcuların hiçbir alacağı bulunmuyor.

VOLKAN'A 'TRİBÜN' UYARISI

Teknik direktör Aykut Kocaman, takım kaptanı Volkan Demirel ile özel bir görüşme yaparak derbi maçtan beklentilerini anlattı. Tecrübeli kaleciye, 'Beşiktaş taraftarlarından yoğun tepki görebilirsin' uyarısında bulunan Kocaman, "Böyle büyük maçlarda başarının yolu sakin olmaktan geçer. Şartlar ne olursa olsun sinirlerimize hakim olmak zorundayız. Kontrolümüzü kaybetmemeliyiz. Rakip taraftarla hiçbir şekilde diyaloğa girmeni istemiyorum. Sadece maça odaklan" ifadelerini kullandı.

GIULIANO'YA DERBİDE ÖZEL GÖREV

Derbi maçın 11'ini belirleyen Aykut Kocaman, saha içi liderliğini Giuliano'ya verdi. 11 gol, 3 asist üreterek takımın en önemli hücum silahı olan Brezilyalı futbolcu, takımın beyni olacak ve atakları yönlendirecek. Koşu istatistiklerinde ilk sırada yer alan Giuliano derbide daha fazla sorumluluk alacak. Karşılaşmayı, Brezilya Milli Takımı yetkililerinin de izleyecek olması yıldız oyuncuyu daha da hırslandırıyor.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.