Fenerbahçe'de Derbi Seferberliği!

Fenerbahçe'de Derbi Seferberliği!
Fenerbahçe çok kritik Beşiktaş derbisi öncesinde tüm olumsuz etkilere kapısını kapadı! Fenerbahçe yönetimi, Cocu ile bir araya gelerek kendisine olan desteklerini yinelediler.
Fenerbahçe çok kritik Beşiktaş derbisi öncesinde tüm olumsuz etkilere kapısını kapadı! Fenerbahçe yönetimi, Cocu ile bir araya gelerek kendisine olan desteklerini yinelediler. Futbolcuları motive etmek isteyen yönetim ve Cocu, tesislerde Dinamo Zagreb maçıyla ilgili en küçük bir şey konuşulmasını dahi yasakladılar.

SADECE DERBİ KONUŞULUYOR

Her şey Beşiktaş zaferi üzerine kurgulanmış durumda. Topyekün seferberliğe taraftarlar da katılıyor. Bir grup Fenerli taraftar bugünkü idmanı izleyecek ve idman sonrası takıma baklava ikram edecek.

STADA KADAR DESTEK VERİLECEK

Fenerbahçeli taraftarlar maç günü takımı Can Bartu Tesisleri'nden meşaleler ve tezahüratlarla uğurlayacak. Takım otobüsü kortejlerle maçın oynanacağı Ülker Stadyumu'na kadar takip edilecek.

GANALI YILDIZA ÇİFTE GÖREV: KİLİT ADAM AYEW

Cocu, Ayew'den hem hücumlara liderlik etmesini hem de Caner'in bindirmelerine karşı savunmaya maksimum katkı istedi.

Dinamo Zabreg maçında dinlendirilen ancak yokluğu fazlasıyla hissedilen Andre Ayew, derbi maçta Fenerbahçe'nin en önemli kozlarından birisi olacak. Her geçen hafta formunu yükselten Ganalı futbolcu'ya Cocu derbi maç için özel bir görev verdi. Hücumda takımına liderlik etmesi beklenen Ayew, Caner'in ekstra bindirmelerine karşı da savunmaya maksimum katkı verecek. Ayew sağ kanatta forma giyecek. Solda ise Zagreb maçının 60. dakikasından oyundan alınan Aatıf'ın oynaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.