Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın Gözü Uefa'da

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın Gözü Uefa'da
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, mili aradan sonra oynayacakları Ankaragücü ve Galatasaray maçlarını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılım için iddialı konuma gelmek istiyor.Fenerbahçe'de teknik patron Ersun Yanal, takım için yeni bir motivasyonun peşine düştü.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, mili aradan sonra oynayacakları Ankaragücü ve Galatasaray maçlarını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılım için iddialı konuma gelmek istiyor.

Fenerbahçe'de teknik patron Ersun Yanal, takım için yeni bir motivasyonun peşine düştü. Ankaragücü ve G.Saray maçlarından 6 puan isteyen Yanal, Avrupa Ligi'ne katılım için iddialı duruma gelmeyi planlıyor.

F.Bahçe 5. olursa UEFA şansı var. Ancak bunun için G.Saray'ın kupayı alması gerekiyor. Aksi halde UEFA için F.Bahçe 4. olmak zorunda..

SAMANDIRA'DAN ÇIKMIYOR

Milli maçlar için verilen araya Sivasspor'u 2-1 yenerek moralli giren Fenerbahçe'de Ersun Yanal, takımdaki problemleri bir bir gidermeyi planlıyor. Takıma 3 günlük izin veren kendisi ise Samandıra'ya kapanan Yanal'ın ilk hedefi basit hatalarla gol yiyen savunmayı düzeltmek.

Takımdaki dört stoperin de milli takımlarına çağrılmamasını fırsat bilen Yanal, birlikte yapılacak çalışmalarla oyuncular arasındaki uyumsuzluğu giderilmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.