Fenerbahçe'de Gençler Kayıp!

Fenerbahçe'de Gençler Kayıp!
Kanarya sezon başında Aykut Kocaman'ın yerine Phillip Cocu'yu tercih etmiş, bu durum en çok genç oyuncuları sevindirmişti.
Kanarya sezon başında Aykut Kocaman'ın yerine Phillip Cocu'yu tercih etmiş, bu durum en çok genç oyuncuları sevindirmişti. Hollanda'da görev yaptığı dönemde de gençlere şans veren başarılı çalıştırıcı aynı düzeni Fenerbahçe'de de oturtmaya kararlıydı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Bunda hem şans verdiği genç oyuncuların yetersiz performansı hem de takımın ligde 4 maçta aldığı 3 yenilgi olumsuz faktör oldu. 47 yaşındaki başarılı çalıştırıcı da kısa vadede mecburen tecrübeli isimlere sarılma kararı aldı.

U-21'İN YOLUNU TUTTULAR

Berke Özer

Büyük umutlarla alındı. Volkan Demirel "Onda kendimi görüyorum" dedi. Ancak fazla güven vermedi. Volkan Demirel ve Kameni de varken Harun Tekin transfer edilince geri plana düştü.

Oğuz Kaan Güçtekin

Orta sahada ihtiyaç duyulan tarzda bir isim. Josef de Souza transferi sonrası forma için umutladı. Ancak Jailson gelince 19 yaşındaki futbolcunun As takımda oynama ihtimali düştü.

Ferdi Kadıoğlu

Yeni transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, A Takımı güçlendirmek için alındı. Antrenmanları as takımla yapıyor, ancak karşılaşmalara U-21'le çıkıyor. Avrupa Ligi için adı UEFA'ya bildirilmedi.

Uygar Mert Zeybek

Gelecek vaat eden büyük yetenek sık sık sakatlık sorunu yaşadı. Bu da onu düzenli A takım oyuncusu olmaktan alıkoydu. Fenerbahçe, U-21 takımında kariyerine devam ediyor.

Ozan gözden çıkarıldı

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun gelişiyle birlikte Ozan Tufan bir kez daha forma için umutlanmıştı. Ancak kendini Hollandalı hocaya da ispat edemedi. 47 yaşındaki çalıştıcı da onu as takım kadrosuna almadı. Profesyonel sözleşme imzalanan Burak ve Mahsun da A Takımla idmana çıkıp, U-21 maçlarına çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.