Fenerbahçe'de Martin Skrtel Ile Ayrılık Çok Yakın

Fenerbahçe'de Martin Skrtel Ile Ayrılık Çok Yakın
Yeni sezon kadrosunu en kısa sürede kurmak isteyen Fenerbahçe, iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor.
Yeni sezon kadrosunu en kısa sürede kurmak isteyen Fenerbahçe, iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede takımın en önemli isimlerinden Martin Skrtel ile kısa süre önce bir görüşme yapıldı.

SKRTEL: "BU TEKLİFİ KABUL EDEMEM"

35 yaşındaki Slovak stopere ilerleyen yaşı nedeniyle düşük ve kısa vadeli bir kontrat önerildi. Skrtel  ise "Benim son kontratım, bu teklif düşük, kabul edemem" diyerek teklifi geri çevirdi.

Uzun vadeli ve daha yüksek bir kontrat yapma şansı olduğunu belirten deneyimli futbolcu artık kendisine gelen diğer teklifleri masaya yatırmaya başladı. Futbolcuya, ABD Ligi, Arap ve Çin kulüplerinin teklif yaptığı biliniyor. Ayrıca İtalyan ekibi Parma ile de görüşen Skrtel, ailesiyle değerlendirme yaptıktan sonra nihai kararını verecek.

Ayrılık hazırlıklarına başlayan başarılı futbolcunun ailesine ait olan aracı da sattığı ortaya çıktı. Ligin bitimine kısa bir süre kala Skrtel'in bu hareketi ayrılık sinyali olarak yorumlandı.

Bu sezon 25 lig maçında forma giyen Martin Skrtel önceki sezonlarda da takımın vazgeçilmezi olmuştu. Bu sezonki üstün performansına rağmen takımın alt sıralara düşmesine engel olamayan Slovak stoper bir gol kaydetti. Neustadter, Sadık ve Serdar ile birlikte savunmada görev yapan Skrtel formasını hiç kaptırmadı.

"GELEN TEKLİFLER VAR"

Kısa bir süre önce geleceğiyle ilgili konuşan Skrtel, "Evet, teklifleri ben de duyuyorum. Genel olarak bir cevap vereyim; ilgilenen takımlar hep vardı ve olacak. Menajerlerime geliyor teklifler, oturup konuşacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.