Fenerbahçe'de Sakatlık Belası!

Fenerbahçe'de Sakatlık Belası!
Janssen, Giuliano, Neto, Skrtel ve Şener'den sonra Giresun maçında darbe alan Hasan Ali de sakatlar kervanına katıldı.
Janssen, Giuliano, Neto, Skrtel ve Şener'den sonra Giresun maçında darbe alan Hasan Ali de sakatlar kervanına katıldı. Daha bitmedi. Sol dizinde kıkırdak bozulması bulunan Martin Skrtel'in sahalara dönmesinin 3 haftayı bulabileceği açıklandı.

Fenerbahçe sakatlıklardan başını kaldıramaz hale geldi. Janssen, Giuliano, Neto, Skrtel ve Şener'den sonra Giresun ile oynanan Türkiye Kupası maçında ayağına darbe alan Hasan Ali da sakatlar kervanına katıldı. Tedavisine başlanan tecrübeli futbolcunun, hafta sonunda oynanacak Gençlerbirliği maçına yetişmesi zor görünüyor. Dün ayrıca bir kötü haber de geçen hafta sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyen Martin Skrtel'den geldi.

AMELİYAT OLMAYACAK
Sol dizinde oluşan kıkırdak bozulması nedeniyle tedavisi süren Slovak savunma oyuncusunun iyileşmesi 3 haftayı bulacağı açıklandı. Skrtel'in bu sürede yapılan tetkiklerinde durumunun iyiye gitmesi durumunda takımla çalışmalara başlayacağı öğrenilirken, şu an için Slovak stoperin ameliyat edilmesinin söz konusu olmadığı aktarıldı. Skrtel, Gençlerbirliği ve Başakşehir karşılaşmalarını da sakatlığından dolayı kaçıracak. Alanya maçına yetişip yetişmeyeceğini ise zaman gösterecek. Sakatlık kurbanı olan Fenerbahçe'de sol üst adalesinde kopma ve kısmi yırtık tespit edilen Yiğithan Güveli de sezonu kapatmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.