Fenerbahçe'de sanal bayramlaşma töreni yapıldı

Fenerbahçe'de sanal bayramlaşma töreni yapıldı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sanal ortamda camiasıyla bayramlaştı. Koç liglerin oynanması hakkında ise “Futbol için zor bir karar verildi. Futbolu bir şekilde devam ettirmek, sezonu bitirmek çok önemli. Şu aşamada en doğru kararın oynamak olduğu gözüküyor” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, korona virüs nedeniyle bayramlaşma törenini telekonferans yöntemiyle yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile dernekler temsilcilerinin yanı sıra Fenerbahçe'nin 9 şubesinin 11 sporcusu, camianın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, katıldığı törende, “Başkanımızın, yönetim kurulu üyelerimizin, Fenerbahçe'ye gönül vermiş sporcularının yüksek divan kurulu ve kongre üyelerimizin, taraftarımızın ve dünya İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Hem Ramazan Bayramı'nda hem de Kurban Bayramı'nda kulübümüz büyük ilgi ve alakalı katılımların olduğu bayram törenleri düzenler. Bu sene böyle oldu. Sağlık olsun. İnşallah Kurban Bayramı'nı kulübümüzde yüz yüze kutlarız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.