Ayvalıkgücü Beledyespor İçin Eşya Piyangosu

Ayvalıkgücü Beledyespor İçin Eşya Piyangosu
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta şampiyonluk için mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor yararına eşya piyangosu...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta şampiyonluk için mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor yararına eşya piyangosu düzenlendi.

Milli Piyango İdaresi'nden alınan izinle, kırmızı-beyazlı kulübe gelir sağlamak için düzenlenen eşya piyangosunda en büyük ikramiye sıfır kilometre bir otomobil olarak belirlenirken, çekilişte; buzdolabı, dev ekran televizyon, çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi gibi birçok beyaz eşyanın da talihlilere dağıtılacağı öğrenildi.

100 lira olarak belirlenen çekiliş biletlerinin; kulüp binasının yanı sıra birçok marketten de temin edilebileceği bildirildi.

Kırmızı-beyazlı kulübe ekonomik getiri sağlamak amacıyla düzenlenen eşya piyangosu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor Basın Sözcüsü Ergin Kocaman, kulübün ekonomik anlamda son derece zor koşullarda yönetildiğini vurguladı.

Ayvalıkgücü Belediyespor futbol takımının puan cetvelinde ligde üst sıralarda mücadele etmesindeki en büyük payın Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in verdiği ekonomik destekler olduğuna işaret eden Ergin Kocaman, "Ancak Sayın Rahmi Gençer'in verdiği bu destekler kulübün masrafları için tabi ki yeterli olmuyor. Çünkü, futbolun yanı sıra voleybol, basketbol ve atletizm branşlarında da gençlerimize hizmet veriyoruz. Bu yüzden de ekonomik anlamda kulübümüze getiri sağlayabilmek adına, Milli Piyango İdaresi'nden aldığımız izinle bu eşya piyangosunu düzenledik. Önümüzdeki günlerde çekilişimizin en büyük ikramiyesi olan sıfır kilometre otomobili ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda sergilemeye başlayacağız" dedi.

Eşya piyangosundan yaklaşık 200 bin lira gelir sağlamayı hedeflediklerini belirten Ayvalıkgücü Belediyespor Basın Sözcüsü Kocaman, "Bu geliri elde edebilirsek kulübümüz ekonomik anlamda epey bir rahatlayacaktır. Bu yüzden de başta vefakar taraftarımız olmak üzere tüm halkımızdan eşya piyangomuza destek vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Ayvalıkgücü Beledyespor İçin Eşya Piyangosu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.