Fenerbahçe'de Transfer Ve Maaş Bütçesine Sınır!

Fenerbahçe'de Transfer Ve Maaş Bütçesine Sınır!
Fenerbahçe yönetimi, transfer dönemi için yeni bir uygulamaya geçmenin planlarını yapıyor. Şu an takımda bulunan 12 ila 15 arasında oyuncuyla yolları ayırmayı düşünen yönetimin, transfer döneminde de ekonomiyi dikkate alacağı belirtildi.
Fenerbahçe yönetimi, transfer dönemi için yeni bir uygulamaya geçmenin planlarını yapıyor.

Şu an takımda bulunan 12 ila 15 arasında oyuncuyla yolları ayırmayı düşünen yönetimin, transfer döneminde de ekonomiyi dikkate alacağı belirtildi. Böylece geçen yıl 65 milyon eurodan 50 milyon euroya indirilen maaş bütçesinin daha da azaltılması hedefleniyor.

Yüksek maaş alan Skrtel, Soldado, Slimani, Ayew, Benzia gibi isimlerin sezon sonunda kontratları bitecek. Sözleşmesinde opsiyon bulunan Valbuena'nın durumu belirsiz. Yeni yapılacak transferlerde uçuk maaş dönemini sonlandıracak olan yönetim, maç başı ücretlerde ise performansa dayalı sistem uygulayacak. Böylece maaş bütçesi 40 milyon euro civarına çekilecek ve kulüp ekonomik anlamda önemli bir tasarruf sağlayacak. Bir diğer önemli kriter ise yaş kriteri... 30 yaş ve üzeri isimlerin transferinden uzak durulacak. Kulüp elinden kolay çıkarabileceği isimleri tercih edecek. Bu sistemle, gelecek yıllar adına da önemli bir adım atılmış olacak.

DIRAR VE VALBUENA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Nabil Dirar ve Mathieu Valbuena'dan sevindirici haber geldi. Önceki gün takımdan ayrı kontrollü antrenman yapan iki oyuncu dünkü antrenmanda ise toplu çalışma yaptı. Yine takımdan ayrı olarak kontrollü çalışan iki oyuncunun durumlarının hızla iyiye gittiği, Ankaragücü maçına kadar takıma katılacakları öğrenildi. Dirar ve Valbuena'nın Ankaragücü maçında süre alabilecek seviyeye gelecekleri, Galatasaray derbisine ise yüzde 100 hazır olarak çıkabilecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.