Fenerbahçe'de Tükenmişlik Sendromu!

Fenerbahçe'de Tükenmişlik Sendromu!
Tarihinin en sıkıntılı lig sürecini geçirerek kümede kalma mücadelesi veren sarı-lacivertliler, sezonun son bölümünde maçlarda adeta hep 1-0'ı çevirmeye çalışarak kendini bir krizin içinde buldu.
Tarihinin en sıkıntılı lig sürecini geçirerek kümede kalma mücadelesi veren sarı-lacivertliler, sezonun son bölümünde maçlarda adeta hep 1-0'ı çevirmeye çalışarak kendini bir krizin içinde buldu. Artık tartışılmaya başlanan Ersun Yanal'ın da her hafta bu nedenle planları bozuldu.

Fenerbahçe, ligde son 4 haftaya girilirken sportif açıdan büyük bir sıkıntının içinde bulunuyor. Trabzonspor'a karşı evinde son saniye golüyle 1-1'lik beraberliği kurtaran sarı-lacivertliler, son 10 haftada ciddi bir sıkıntının içine girdi.
Fenerbahçe, ligde arka arkaya son 10 karşılaşmada hep geriye düştü. Her maça adeta 1-0 geride başlamak zorunda olan sarı-lacivertli ekip hem psikolojik açıdan hem de sonuç anlamında yorgun düştü.

Teknik direktör Ersun Yanal da bu arka arkaya gelen kötü seri nedeniyle sürekli planlarının bozulmasıyla sarsıldı. 21. haftada Kayserispor'la deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybedilen maçla başlayıp sırasıyla Atiker Konyaspor, Beşiktaş, Ç.Rizespor, Başakşehir, Sivasspor, Ankaragücü, Galatasaray, Alanyaspor ve son olarak Trabzonspor karşısında hep ilk golü yiyen taraftı.
Bu 10 maçlık süreçten de Ersun Yanal ve takımı sadece 2 galibiyet çıkarabildi. İç sahadaki Sivasspor ve Ç.Rizespor'a karşı galibiyetler alındı. Aynı dönemde 3 yenilgi 5 beraberlik görülüp, 14 puan yitirildi.

Ligde son 4 karşılaşmasını da kazanamayıp, 2 yenilgi 2 beraberlik yaşayan Fenerbahçe, şu anda ligde kalma savaşı veren takımların arasında yer alıyor. 30. haftayı 34 puanla 14. sırada kapatan sarı-lacivertliler, tarihinin en başarısız lig mücadelesini veriyor.
Hala daha küme düşme hattında olan Fenerbahçe'de tüm bu durum psikolojik bir sıkıntı yaratıyor. Büyük umutlarla gelen Ersun Yanal da artık tartışılıyor. Hem yönetim tarafında hem de tribünlerde Yanal'ın adı ciddi anlamda sorgulanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.