Fenerbahçe'den 3 Yıldızına Indirimli Kontrat Teklifi!

Fenerbahçe'den 3 Yıldızına Indirimli Kontrat Teklifi!
Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon zirve yarışında yer alacak kadro için yoğun çalışma içinde.
Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon zirve yarışında yer alacak kadro için yoğun çalışma içinde. Ekonomik sıkıntılarla da boğuşan sarı-lacivertliler, sözleşmesi bitecek 9 oyuncunun yanı sıra, kiralık anlaşmaları bitecek Slimani, Benzia ve Ayew'in de boşluğunu doldurmak zorunda kalacak.

Ayrıca, düşünülmeyen Kameni, Frey, Reyes gibi isimlerin yerine de yeni oyuncuların alınması planlanıyor.

Maliyetler bir yana, kapsamlı değişimin olumsuz etkilerini de göz ardı etmek istemeyen yönetim ve teknik heyet bazı isimlerle yeniden masaya oturmaya kararı aldı. Martin Skrtel, Roberto Soldado ve Mathieu Valbuena'ya ücretlerinde indirim yapmaları şartıyla yeni sözleşme fırsatı sunulacak.

Skrtel zorlayabilir

Trabzonspor maçı öncesi, sözleşmesindeki özel maddeden vazgeçerek sezon sonunda boşa çıkmayı göze alan Valbuena'nın indirimi kabul ederek yeni mukavele imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Aynı şekilde Soldado da sarı-lacivertli takımda kalmaya sıcak bakıyor. Devre arasında Juventus ve Barcelona'dan teklif almasına rağmen banko oynamak istediği için takımda kalmayı tercih eden Skrtel'in durumu ise henüz net değil. Parma'yla flörtleşen Slovak savunmacı, "Ben ve ailem burada mutluyuz. Anlaşırsak niçin devam etmeyeyim" demişti. Özetle sarı-lacivertli yönetim, üç ismi tutmak için şartları zorlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.