'fenerbahçe'den 4 Yönetici Abdullah Avcı'nın Evine Gitti'

'fenerbahçe'den 4 Yönetici Abdullah Avcı'nın Evine Gitti'
Fenerbahçe'de teknik direktör kıyımı devam edeceğe benziyor.
Fenerbahçe'de teknik direktör kıyımı devam edeceğe benziyor. Göreve geldiğinde Aykut Kocaman'ı gönderen Başkan Ali Koç "Görev sürem boyunca çalıştığım tek hoca olmasını temenni ederim" ifadesiyle takımı teslim ettiği Phillip Cocu'ya da ancak 15 maç tahammül edebilmişti.

Cocu'nun gönderilmesinin ardından geçiş dönemini Erwin Koeman'la yapan yönetim, sonrasında ise teknik direktörlük koltuğuna tribünlerin sezon başından beri ısrarla istediği Ersun Yanal'ı oturtmuştu. Ancak büyük beklentiler ve vaatlerle dümene geçen Yanal geride kalan süreçte takımı hareketlendirse de derde derman olamadı. Alanya mağlubiyetinin ardından hocaya yönelik tepkiler artarken, yönetim içinden de birçok isim Yanal'la devam etmeme yönünde fikir beyan etti.

AVCI'NIN EVİNE GELDİLER

Fenerbahçe tribünleri Ersun Yanal konusunda ikiye bölünmüş olsa da yönetimin kararı büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Özellikle Kadıköy'de oynanacak Trabzonspor karşılaşması tartışmalara yön verecek. Muhtemel bir mağlubiyet hâlinde Yanal'ın ipi çekilecek. Hatta bu yönde kesin adımlar atılmış durumda. Fenerbahçe, adı sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile görüştü.

Dört yönetici, Ali Koç'un gözdesi olan Avcı ile evinde görüştü. Önce Göksel Gümüşdağ ile temasa geçen Fenerbahçe, Başakşehir Başkanı'nın onayının ardından Avcı'yla kendi evinde bir araya geldi. Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini hatırlatan Avcı, sezon sonunu işaret ederken kapıyı kapatmadı. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Avcı konusunda Fenerbahçe bir adım öne geçmiş oldu.

ÇARE YANAL DEĞİLMİŞ

Phillip Cocu ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de tarihî başarısızlığa son vermesi beklenen Ersun Yanal da sezonun bitmesine beş hafta kala sarı-lacivertlileri küme düşme endişesinden kurtaramadı.

Yanal, imza atarken "Bu takım ikinci yarının lideri olacak" demişti. Ancak tecrübeli teknik adamın gelişinin ardından oluşan 14 maçlık puan durumu ise durumu özetliyor. Fenerbahçe, Yanal'ın gelişinin ardından baz alınan puan durumunda sekizinci sırada yer aldı. 14 maçta 19 puan toplayan sarı-lacivertliler, 4 galibiyet, 7 beraberlik ve üç mağlubiyet yaşadı. Sarı lacivertliler bu performansıyla, Ç. Rizespor, A. Alanyaspor ve İM Kayserispor gibi takımların gerisinde kaldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.