Fenerbahçe'den Aziz Behich Ve Harun Tekin Teklifi!

Fenerbahçe'den Aziz Behich Ve Harun Tekin Teklifi!
Spor Toto Süper Lig'de 3 maçta sadece 3 puan alabilen Fenerbahçe, transferin bitimine sayılı günler kala girişimlerini hızlandırdı. Tottenham Hotspur'dan  Moussa Sissoko ismini yalanlayan sarı - lacivertli kulüp, rotasını kaleci ve sol bek transferine çevirdi. 31 Ağustos'a kadar kad.
Spor Toto Süper Lig'de 3 maçta sadece 3 puan alabilen Fenerbahçe, transferin bitimine sayılı günler kala girişimlerini hızlandırdı.

Tottenham Hotspur'dan  Moussa Sissoko ismini yalanlayan sarı - lacivertli kulüp, rotasını kaleci ve sol bek transferine çevirdi.

31 Ağustos'a kadar kadroyu hazır hale getirmek isteyen Fenerbahçe, sol bek oyuncusu Aziz Behich ve kaleci Harun Tekin'in transferi için Bursaspor ile nabız yoklamaya başladı.

Bursaspor ile transfer için masaya oturacak olan Fenerbahçe'nin iki futbolcu için yeşil-beyazlı kulübe takas + bir miktar bonservis bedeli önereceği ifade edildi.

Harun Tekin ve Aziz Behich'i kadrosunda tutmak isteyen Bursaspor, iki futbolcunun transferi için takas tekliflerine soğuk bakarken; bonservis bedeli olarak da 7 milyon euroya yakın bir ücret için beklentide olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.