Başkan Şirin Minik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Şirin Minik Öğrencilerle Buluştu
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yedieylül Çocuk Kültür Sanat Merkezini ziyaret ederek, eğitim gören minik öğrencilerle...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yedieylül Çocuk Kültür Sanat Merkezini ziyaret ederek, eğitim gören minik öğrencilerle bir araya geldi.

Turgutlu eğitim alanına önemli bir katkı sunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yedieylül Çocuk Kültür Sanat Merkezi, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ağırladı. Merkez sorumlusu Canan Kahrıman tarafından tarafından karşılanan Başkan Şirin'e Mahalle Muhtarı Deniz Bezen de eşlik etti. Sınıfları ziyaret eden Başkan Şirin, çocukların sevgi dolu kucaklamalarıyla karşılanırken, sohbet ettiği miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Tek merkezde 508 öğrencinin, Ergenekon ve Selvilitepe Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ile birlikte binden fazla öğrencinin güzel bir eğitim çatısı altında toplandığını belirten Başkan Şirin, ilçedeki önemli bir ihtiyaca Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte karşılık vermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

4-12 yaş arası çocuklara bale, jimnastik, halk oyunu, İngilizce, satranç, fitness gibi çeşitli dallarda eğitim veren merkez çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan, "Bilindiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün merkezde kurarak ciddi bir başarı elde eden çocuk kültür sanat merkezlerinden 3 tanesi ilçemizde kuruldu. Turgutlu Belediyesi olarak da destek vermekten büyük mutluluk duyduğumuz merkezlerimiz tam kapasiteyle çocuklarımıza ve elbette doğrudan ailelerimize hizmet veriyor. Biz çocuklarımızın en güzel ortamlarda eğitim görmesini ve tüm olanaklara sahip olmasını istedik ve bu doğrultuda da hemşerilerimizden olumlu geri dönüşümler alıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha güzel bir çatı altında eğitim alan çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Şirin Minik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Şirin Minik Öğrencilerle Buluştu

Başkan Şirin Minik Öğrencilerle Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.