Somali’den Geldiler, İzmitli Oldular

Somali’den Geldiler, İzmitli Oldular
İzmit Belediye Başkanı Dr. Başkan Doğan, 2 yıl önce Somali'den Türkiye'ye gelen Gedi ailesini ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Başkan Doğan, 2 yıl önce Somali'den Türkiye'ye gelen Gedi ailesini ziyaret etti.

2 yıl önce Somali'den ülkemize gelen ve Tepeköy Mahallesinde ikamet eden Ahmet- Sahra Gedi çiftinin evine misafir olan Başkan Doğan, aileyle uzun süre sohbet etti. Başkan Doğan'a ziyaretinde Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz de eşlik etti. 2'si engelli olmak üzere 9 çocuklu Gedi ailesinin misafiri olan İzmit Belediye Başkanı, hasta çocuklarla yakından ilgilendi. En büyüğü üniversite öğrencisi olan 9 çocuk ile Türkiye'ye gelen Somalili aile Başkan Doğan'ın ziyaretiyle büyük mutluluk yaşadı.

Türk milletinin her zaman mazlumların ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olduğunu belirten Başkan Doğan, "Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde tüm dünyaya büyük bir insanlık dersi vermiştir. 3.5 milyon mülteciye kucak açan ülkemiz, barınmadan eğitime kadar her alanda onlara kol kanat germiştir. Bizlerde yerel yönetimler olarak ülkemize sığınan bu kardeşlerimiz için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Dünya üzerinde Müslümanlara karşı yapılan zulmün, ülkemize da uygulanmak istediğine dikkat çeken Başkan Doğan " Ülkemiz her alanda güçlenmesi, mazlumların koruyucusu kollayıcısı olması Avrupa başta olmak üzere tüm dünyayı rahatsız etmektedir. Bu gücümüzden rahatsız olanalar farklı oyunlarla bizi bölmeye, parçalamaya, birbirimize düşürmeye çalışmaktadırlar. Ama Türk milleti söz konusu ülkesi, bayrağı, geleceği olduğunda bir ve beraber olmayı çok iyi bilir. Bugünde güçlü Türkiye'yi engellemek isteyen içteki ve dıştaki güçlere karşı 24 Haziranda gereken cevabı verecek" şeklinde konuştu.

Somali’den Geldiler, İzmitli Oldular

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.