Heidi, Atatürk Kültür Merkezi’nde Çocukları Bekliyor

Heidi, Atatürk Kültür Merkezi’nde Çocukları Bekliyor
Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Johanna Spyri'nin yazdığı kitaptan uyarlama çizgi film karakteri Heidi, Salim Dörtcan uyarlamasıyla müzikal tiyatro olarak...

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Johanna Spyri'nin yazdığı kitaptan uyarlama çizgi film karakteri Heidi, Salim Dörtcan uyarlamasıyla müzikal tiyatro olarak Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Salim Dörtcan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Heidi müzikalinin oyuncu kadrosunda Merve Durgun, Osman Kabakçı,Tutku Sicimali ve Salim Dörtcan yer alıyor. Atatürk Kültür Merkezi'nde 7 Ekim Cumartesi günü minikler karşısına çıkacak Heidi müzikalinin ilk seansı 14:00'te, ikinci seansı ise 16:00'da başlayacak.

Heidi hakkında

Kırlarda büyük dedesi ile kalmaya başlayan Heidi kır hayatının ne kadar eğlenceli ve güzel olduğunu keşfeder. Peter ve Heidi'nin arkadaş olmasıyla Peter kırlarda yaşam hakkında bütün bildiklerini ona öğretir. Heidi ve Peter, kırlarda koşar, oynar, hayvanların yaşamlarını doğal ortamlarında izlerler. Peter'in yardımları ile Heidi kır hayatını, doğayı ve özgürlüğü keşfetmeye başlar. Bu eğlenceli oyun, tüm çocukları Heidi ve Peter'le birlikte kırları, doğayı, özgürlüğü keşfetmeye davet ediyor.

Heidi, Atatürk Kültür Merkezi’nde Çocukları Bekliyor

Heidi, Atatürk Kültür Merkezi’nde Çocukları Bekliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.