Fenerbahçe'nin Gözdesine Dev Talipler!

Fenerbahçe'nin Gözdesine Dev Talipler!
Devre arası transfer döneminde ismi Fenerbahçe ile anılan ve Damien Comolli'nin listesinin ilk sıralarında yer aldığı belirtilen Danimarkalı futbolcu Robert Skov için Avrupa'nın dev takımları sıraya girdi. Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu i.
Devre arası transfer döneminde ismi Fenerbahçe ile anılan ve Damien Comolli'nin listesinin ilk sıralarında yer aldığı belirtilen Danimarkalı futbolcu Robert Skov için Avrupa'nın dev takımları sıraya girdi.

Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu ile başta Porto olmak üzere Tottenham, West Ham, Roma ve Lazio'nun ilgilendiği belirtildi.

KOPENHAG 5 MİLYON EURO İSTİYOR!

Portekiz'in A Bola gazetesi, Kopenhag'ın Skov transferi için kapıyı 5 milyon eurodan açtığını belirtirken Eder Militao'yu 50 milyon euroya Real Madrid'e satan Portekiz ekibinin bu parayı vermekte zorlanmayacağı kaydedildi.

26 MAÇTA 24 GOL, 6 ASİST

Asıl mevkiisi sağ kanat olan Skov, bu sezon Danimarka Ligi'nde 26 maçta 24 gol ve 6 asist üreterek harika bir sezon geçiriyor. Maç başı 1 golden fazla katkıda bulunan Robert Skov'un 2022'ye kadar Kopenhag ile sözleşmesi bulunsa da yazın takım değiştirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.