Fenerbahçe'nin Hocası, Devlerin Yanında

Fenerbahçe'nin Hocası, Devlerin Yanında
Fenerbahçe altyapı kaleci antrenörü Gökhan Güldağ; Chelsea kaleci başantrenörü Christophe Lollichon ve Barcelona altyapısı La Masia'nın kaleci başantrenörü Xavi Ferrando'nun da katılacağı seminerde yer alacak. 7 Ekim'de Avusturya'da gerçekleşecek olan seminerde, fikir ve görü
Fenerbahçe altyapı kaleci antrenörü Gökhan Güldağ; Chelsea kaleci başantrenörü Christophe Lollichon ve Barcelona altyapısı La Masia'nın kaleci başantrenörü Xavi Ferrando'nun da katılacağı seminerde yer alacak.

7 Ekim'de Avusturya'da gerçekleşecek olan seminerde, fikir ve görüşlerine yer verilecek olan Gökhan Güldağ da konuşmacı olarak katkı verecek.

Seminerde konuşmacılar antrenman ve takım felsefelerinin yaşlara göre koordinasyonunu profesyonel bakış açısıyla katılımcılara aktaracaklar.

Dünyadaki ünü oldukça yüksek olan bu eğitim amaçlı seminerin geçmişinde; Juventus'tan Claudio Filippi, Stoke City'den Andrew Quy, Almanya Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Simon Panter, Bayer Leverkusen'den David Thiel, Hannover 96'dan Jörg Sievers, Borussia Dortmund'dan Thomas Schlieck, Maarten Arts, Filip de Wilde ve pek çok değerli konuşmacı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.