Fenerbahçe'ye Gençlik Takviyesi!

Fenerbahçe'ye Gençlik Takviyesi!
Fenerbahçe'de gelecek sezon planlaması şimdiden başladı.
Fenerbahçe'de gelecek sezon planlaması şimdiden başladı. Sarı-lacivertlilerde mevcut şartlarda transfer yapmak zor gibi gözükse de genç yıldızların potansiyeline güven duyuluyor. Yüksek bonservis paraları ödeyecek durumda olmayan Fenerbahçe, daha mütevazı bir dönem geçirecek.

Ancak buna karşın şu anki kadroda yer alan bazı genç oyuncular önem taşıyacak. Bu sezon ligde süre alamayıp, U21 takımına katılan bazı futbolcular dikkat çekiyor. Orta sahada Ferdi Kadıoğlu yeteneği ve taşıdığı potansiyelle dikkat çekiyor.

Aynı şekilde sezon başında Altınordu'dan transfer edilen kaleci Berke Özer de camia için büyük önem taşıyor. Gelecek yıllarda kalenin Berke'ye emanet edilmesi hedefleniyor. Bir diğer isim ise son Galatasaray derbisinin kahramanı Eljif Elmas olacak.

BEKLENTİLER BÜYÜK

Artık Fenerbahçe'ye alışan ve maç deneyimiyle beklentileri artıran Makedon futbolcu, hem ülkesinin milli takımında hem de Fenerbahçe'de heyecan yaratıyor. Bir diğer nokta da kiraya giden genç oyuncular. Devre arasında Yeni Malatyaspor'a kiralanan Barış Alıcı ve şu anda Alanyaspor'da toparlanmaya başlayan Ozan Tufan, yeni bir şansı daha alacak. Öte yandan kadroda 24 yaşındaki Zajc ve Jailson gibi potansiyelli yabancı oyuncular da bulunuyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.