"fenerbahçe'ye Gol Atacağım Ve..."

"fenerbahçe'ye Gol Atacağım Ve..."
Süper Lig'in 4.
Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'a karşı elde edilen 4-0'lık galibiyetin ardından Trabzonspor'da yaşananlar da kamuoyuyla paylaşılmaya başlandı.

Kritik maçta 2 gol birden atan Anthony Nwakaeme'nin maç sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu ile ilginç sohbeti de Trabzon'daki yerel medyada yer buldu.

Maç sonunda oyuncusunu tebrik eden Ağaoğlu, "Bravo, erkenden Trabzonsporlu oldun" diye överken Nijeryalı golcünün cevabı ise ilginçti.

"Daha tam Trabzonsporlu olmadım. 13. haftayı iple çekiyorum. F.Bahçe'ye de gol attığımda tam Trabzonsporlu olacağım" diyen Nijeryalı'nın bu sözlerine bordo-mavili takımın başkanı da oyuncusuna sarılarak kutladı.

"TRABZONSPOR İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ..."

Öte yandan Anthony Nwakaeme, Nijerya basınına konuştu. Süper Lig'deki ilk maçını ülkesinde değerlendiren başarılı yıldız, "Kesinlikle beklenenden daha fazlası oldu. Süper Lig'de, Türkiye'de kendimi anlatmam adına çok iyi oldu. Ancak hala göstermem gereken noktalar var" dedi.

Nijeryalı forvet, bordo-mavili forma altında daha çok çalışacağını ve mücadele edeceğini belirterek, "Hocama kendimi göstermem gerek ve formamı garantiye almam gerek. Neler yapabileceğimi göstereceğim" diye konuştu.

Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğundan bahseden Nwakaeme, "Trabzonspor, büyük futbolculara sahip üst düzey bir kulüp. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ben de her gün elimden gelenin en iyisini yaparak, çalışacağım. Sezonun genelinde takımın en iyisi olacağım. Bu kulüp için elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.