Fenerbahçe'ye Yazılan Mitrovic'ten 23 Milyonluk Imza Geliyor

Fenerbahçe'ye Yazılan Mitrovic'ten 23 Milyonluk Imza Geliyor
Fenerbahçe'de golcü transferinde Bas Dost'tan sonra yeni girişimin Newcastle United'dan Aleksandar Mitrovic için olduğu iddia edilirken Türk basınında transfer için 1 yıllık anlaşma sağlandığı öne sürülmüştü. Sarı-lacivertliler ve Mitrovic arasında anlaşmanın an meselesi ol.
Fenerbahçe'de golcü transferinde Bas Dost'tan sonra yeni girişimin Newcastle United'dan Aleksandar Mitrovic için olduğu iddia edilirken Türk basınında transfer için 1 yıllık anlaşma sağlandığı öne sürülmüştü.

Sarı-lacivertliler ve Mitrovic arasında anlaşmanın an meselesi olduğu yer alırken, İngiliz basını ise gelişmelerin çok farklı olduğunu satırlarına taşıdı ve Mitrovic'in yeni rotası olarak sezonu kiralık geçirdği Fulham'ı gösterdi.

23 MİLYON EUROLUK ANLAŞMA

Nice'ten Jean Michaël Seri ve Maxime Le Marchand transferleriyle kasasından 35 milyon euro çıkartan ve Premier Lig'de iddialı bir kadro kurmak isteyen Fulham'ın Sırp golcü Aleksandar Mitrovic transferinde Newcastle United ile yaklaşık 23 milyon euro transfer bedeli karşılığında anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

FULHAM'DA DEVAM EDECEK

2015'te Anderlecht'ten 18.5 milyon euroya alınan ancak beklentilerin uzağında kalan Mitrovic'in yeni yapılacak takviyeler için Newcastle'a kaynak olacağı, Mitrovic'in de sezonu kiralık olarak geçirdiği Fulham'da devam edeceği bilgisine yer verildi. 

23 yaşındaki Aleksandar Mitrovic, Newcastle'da 72 maça çıkarken 17 gol atıp 10 da asist yapmıştı. Geçen sezon devre arasında gittiği Fulham'da 20 lig maçında ise 12 kez golle buluştu. Milli takımda i40 maçta 17 golü bulunuyor



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.