Fenerbahçe'ye Yeni Sezonda Yerli Iskelet

Fenerbahçe'ye Yeni Sezonda Yerli Iskelet
Bu sezon yaşanan hayal kırıklığını gelecek yıl şampiyonlukla telafi etmek isteyen Fenerbahçe, kadro yapısında değişikliğe gidiyor.
Bu sezon yaşanan hayal kırıklığını gelecek yıl şampiyonlukla telafi etmek isteyen Fenerbahçe, kadro yapısında değişikliğe gidiyor. Buna göre Ersun Yanal önderliğinde kadroda yerli futbolcuların ağırlığı olacak.

Transfer çalışmalarının haricinde mevcut kadroda öne çıkan yerli isimlerden oluşan bir ilk 11 iskeleti kurulacak. Martin Skrtel'in sözleşmesinin sona ermesiyle özellikle savunma hattında Serdar Aziz ile Sadık Çiftpınar ikilisi önem kazanacak.

Sol bekte yükselen performansıyla Hasan Ali Kaldırım öne çıkacak. Orta sahada da Mehmet Topal başta olmak üzere Tolgay Arslan ile Mehmet Ekici isimleri kullanılacak. Kalede ise Volkan Demirel'in sözleşme durumu henüz netleşmese de Harun Tekin birinci tercih olarak eldivenleri alacak. Sakatlığı nedeniyle bu sezon tamamen kadro dışı olan Tolga Ciğerci'nin durumuna bile bakılacak.

Yine Aytemiz Alanyaspor'da kirada olan Ozan Tufan'ın da dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yedeklerde de özellikle genç yıldızlar; Ferdi Kadıoğlu, Oğuz Kağan Güçtekin gibi isimler olacak.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.