Muharrem Usta: ''bugün Ağladım Çünkü...''

Muharrem Usta: ''bugün Ağladım Çünkü...''
Trabzonspor'un Kayserispor'u 4-0 yendiği maçta Trabzonspor başkanı olarak son maçına çıkan Muharrem Usta, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.''BUGÜN BENİ EN ÇOK DUYGULANDIRAN ŞEY...'' Gözyaşlarını tutamayan Muharrem Usta, ''İnsanlar gelip geçiyor.
Trabzonspor'un Kayserispor'u 4-0 yendiği maçta Trabzonspor başkanı olarak son maçına çıkan Muharrem Usta, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

''BUGÜN BENİ EN ÇOK DUYGULANDIRAN ŞEY...''

Gözyaşlarını tutamayan Muharrem Usta, ''İnsanlar gelip geçiyor. Trabzonspor'a nice başkanlar geldi, gitti. Gece gündüz çalıştık burada. Abdülkadir'i hatırlıyorum. Beni bugün en çok duygulandıran şeydi. Bugün burada çok büyüdü, artık başka bir levela geçti. Onlar benim çocuklarım gibi. Abdülkadir, Yusuf var artık. Gökdeniz ve Fatih'ten sonra eksikliğimizdi vardı.'' sözlerini kullandı.

''BENİ EN ÇOK ÜZEN AN''

Başkanlık döneminde kendisini en üzen olayı anlatan Usta, ''Rize bizim kardeş şehrimiz. Ben gerçekten iki şehrin kardeşliğini pekiştirmek adına o günü hatırlamak adına hala üzülüyorum. Başkanlık zamanımda en çok üzüldüğüm anlardan biri oldu. Rize halkı şunu bilsin. Muharrem Usta, Rizespor'un küme düştüğü sezon gereken her şeyi yaptı. Ersun Yanal'a dedim ki, Rize ile aramızı düzeltmek için bir fırsat geldi. Bursaspor maçını en kötü kaybetmeyelim. Trabzonlular, Rize ile olan dostluklarını kaybetmesinler.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.