İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i ziyaret eden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i ziyaret eden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, ziyarette yaptığı konuşmada, Darende için önem teşkil eden her işe katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Rektör Kızılay, Darende'nin, Somuncu Baba ve Hulusi Efendi gibi Allah dostlarına ev sahipliği yapan özel bir ilçe olduğunu söyledi. Darende için önem teşkil eden her işe katkı sunmaya hazır olduklarını belirten Kızılay, "Bugün burada akademisyenlerimiz Zengibar Kalesi önü rekreasyon projesi için çalışmalar yaptı. Belediyemiz ile bundan sonra güzel projeler yürütmek için çalışacağız. İlçemizdeki yüksekokulun yurt ihtiyaçlarını karşılamak için Başkanımız ciddi mesai harcıyor. İlerleyen günlerde inşallah 500 kişilik yurt binamızın temelini atacağız. Her gelişimizde kabuğuna sığmayan bir Darende görüyoruz. Ben arkadaşlarım adına Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Süleyman Eser ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yüksekokulun personel ve öğrencilerine en güzel hizmeti verebilmek için çalıştıklarını kaydetti. Yüksekokulun 500 kişilik yurt ihtiyacını çözdüklerini aktaran Eser, "Kısa bir süre sonra temelini atacağımız yurt inşaatıyla öğrencilerimize modern bir yuva kazandırmış olacağız. Akademik personel için de eski sağlık lojmanlarını yeniden elden geçirip hazırlayacağız. En güzel hizmeti vermek için belediye olarak çalışıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Eser, Rektör Prof. Dr. Kızılay ve beraberindekiler, belediyeye ait çini atölyesini gezdi. Başkan Eser, burada Rektör Kızılay'a çini tabak hediye etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.