Fetö Firarisinin Kendisini Yakalamaya Gelen Polisi Arabayla Ezdiği Anlar Kamerada

Fetö Firarisinin Kendisini Yakalamaya Gelen Polisi Arabayla Ezdiği Anlar Kamerada
Polisten kaçmaya çalışan FETÖ firarisi işadamı kendisini yakalamaya çalışan polis memuruna çarpıp, sürükledikten sonra başka bir araca sıkıştırarak ağır yaraladı.

Polisten kaçmaya çalışan FETÖ firarisi işadamı kendisini yakalamaya çalışan polis memuruna çarpıp, sürükledikten sonra başka bir araca sıkıştırarak ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan firari işadamı önceki gün Edirne'nin İpsala ilçesinden Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı. Polis memurunun ölümden döndüğü o olayın görüntüleri kameralara yansıdı.

ARABAYA BİNERKEN YETİŞTİLER

Hakkında FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklama kararı olan iş adamı İsmail Ç'yi arayan Kayseri Emniyet Müdürlüğü, TEM şube ekipleri, İsmail Ç.'nin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki iş yerinde olduğunu belirledi. Firari iş adamını yakalamaya giden polis ekipleri iş yerinden ayrılan İsmail Ç.'ye aracına binerken yetişti. Polislerin 'dur' ihtarına uymayan iş adamı kaçmak için aracını çalıştırdı.

POLİSİ ACIMADAN EZDİ

Bu sırada kapıyı açmaya çalışan polis memuruna çarptı. Polis memuru kaputun üstüne düştü. İsmail Ç.' o halde aracını sürmeye devam ederken bir diğer polis arkadan koşarak havaya ateş etmeye başladı. İsmail Ç., yaklaşık 50 metre sonra yola çıkarken başka bir araca çarptı. Firari işadamının arabasıyla diğer araç arasında sıkışan polis memuru yaralandı. İşadamı ise aracıyla kaçmayı başardı. Kolu ve kaburgaları kırılan polis memuru arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YUNANİSTAN'A KAÇARKEN YAKALANDI

İsmail Ç.', 2 Mart'ta yaşanan olaydan 22 gün sonra 24 Mart'ta İpsala'da yanındaki iki kişiyle birlikte Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı. Üzerinden 10 bin Euro para çıkan İsmail Ç. Kayseri'ye getirildi. Emniyet müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor. Polis memuru ise tedavi altında... İsmail Ç.'nin kardeşi Osman Ç.'nin de FETÖ firarisi olarak aranıyor.

Kaynak: Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.