Başkan Pınarbaşı, Buğday Pazarı İnşaatını Denetledi

Başkan Pınarbaşı, Buğday Pazarı İnşaatını Denetledi
Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan yeni buğday pazarı inşaatı hızla sürüyor.

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan yeni buğday pazarı inşaatı hızla sürüyor. Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, esnafın yeni pazarla, hem otopark derdinden kurtulacağını hem de müşterilerine daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.

Başkan Pınarbaşı, temeli ağustos ayında atılan buğday pazarı inşaatında incelemelerde bulundu. Yeni pazarın, 5 bin metrekarelik alanda kurulu eski pazarın 10 katı büyüklüğünde olduğunu ifade eden Başkan Pınarbaşı, yaklaşık 50 bin metrekarelik bir alanı kaplayacağını söyledi. Pınarbaşı, "Eski Pazar yerinde esnaf arkadaşlar, çok sıkışık bir ortamda çalışıyordu. Yeni yerle birlikte, araçlar artık pazara daha rahat girebilecek, otopark derdi de olmayacak" dedi.

Her esnafa 250 ton kapasiteli ambar

Eski buğday pazarının yeni Devlet Hastanesine yakın mesafede olduğuna dikkat çeken Başkan Pınarbaşı, "Hasta vatandaşlarımızın sağlığını da düşünerek eski pazarı ilçe merkezimize 6 kilometrelik bir mesafeye taşıdık. Bu kararı esnafımızla aldık, yer tespitini de birlikte yaptık. Esnaf arkadaşlarımızın daha modern bir ortamda işlerini sürdürmesi bizim için çok önemli. Yeni buğday pazarında her esnafın 250 tona yakın ambarı olacak. Her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemize yeni bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Pınarbaşı, Buğday Pazarı İnşaatını Denetledi

Başkan Pınarbaşı, Buğday Pazarı İnşaatını Denetledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.