‘Scıentix Stem’ Eğitim Çalıştayı Düzenlendi

‘Scıentix Stem’ Eğitim Çalıştayı Düzenlendi
Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Adıyaman "Scıentix...

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Adıyaman "Scıentix Stem" Eğitim Çalıştayı Şehit Necati Sayın Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen törenle başladı.

Çalıştay açılışı, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya'nın konuşmasıyla devam etti. Mete Kızılkaya, eğitimin öneminden ve Adıyaman'da yapılan Stem Projelerinden bahsetti. Katılımcı öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

Daha sonra konuşan, Scientix Okul Ağı Koordinatörü Dr. Tunç Erdal Akdur ve Eğitim Teknolojiler Geliştirme ve Projeler biriminden Scientix Koordinatörü Esra Kayış yapmış oldukları sunumlarda Stem yaklaşımı ve Scıentıx Stem portalı hakkında bilgi verdiler.

Çalıştayın ikinci ve üçüncü gününde ise Stem ile ilgili atölye çalışmalarına ve Stem eğitimi hakkında değerlendirmelere yer verilecek. Çalıştay 3 gün boyunca çeşitli branşlardan 50 öğretmenin katılımı ile Adıyaman İnovasyon Merkezinde gerçekleşecek.

‘Scıentix Stem’ Eğitim Çalıştayı Düzenlendi

‘Scıentix Stem’ Eğitim Çalıştayı Düzenlendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.