Feyenoord'dan Robin Van Persie Açıklaması

Feyenoord'dan Robin Van Persie Açıklaması
Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Fenerbahçe'de bu sezon sakatlığı nedeniyle şans bulamayan ve sabırları taşıran Robin van Persie transferiyle ilgili açıklama yaptı. Hollandalı oyuncunun geçmişteki gibi önemli bir isim olabileceğini kaydeden teknik adam, "Robin .
Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Fenerbahçe'de bu sezon sakatlığı nedeniyle şans bulamayan ve sabırları taşıran Robin van Persie transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Hollandalı oyuncunun geçmişteki gibi önemli bir isim olabileceğini kaydeden teknik adam, "Robin van Persie ile ilgili görüşlerimi daha önce de açıkladım. Onun hala önemli bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum ve bu kararım değişmedi. Ancak şu anda gelecekle ilgili net düşünemiyorum" dedi.

Geçtiğimiz yaz da oyuncuyla ilgilenen Feyenoord, Van Persie'ye sözleşmesini feshederek gelmesini söylemiş, ancak sarı-lacivertli ekip bu fikre yanaşmamıştı.



ROBIN VAN PERSIE: "ARKAMDAN KONUŞMAYIN"

Uzun süreli sakatlığını atlatan ancak henüz sadece takımla birlikte antrenmanlara katılan ve taraftarın da oynamadığı için eleştirdiği Robin van Persie, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış ve ''Arkamdan konuşmayın'' demişti.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.