Fikret Orman, Bayern Münih Başkanı Ile Bir Araya Geldi

Fikret Orman, Bayern Münih Başkanı Ile Bir Araya Geldi
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bayern Münih Başkanı Uli Hoenes ve Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge ile UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk maçı öncesi düzenlenen dostluk yemeğinde bir araya geldi. Dostluk yemeğinde Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Sayman, Mali İşler ve Fi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bayern Münih Başkanı Uli Hoenes ve Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge ile UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk maçı öncesi düzenlenen dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Dostluk yemeğinde Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Üyesi Berk Hacıgüzeller, Genel Koordinatör Levent Çifter ile Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi de yer aldı.

Fikret Orman, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Çocukluğumuzun en önemli kahramanlarından olan Karl-Heinz Rummenigge ile aynı masada bulunmak ve sohbet etmekten mutluluk duydum. Çok güzel bir gün geçiriyoruz. Artık futbolcular oynayacak ve biz izleyeceğiz. Maçtan sonra gülen yüzlerle ülkemize dönmek istiyoruz. İstanbul'da oynanacak maçta da dostluğumuzu pekiştirmek istiyoruz."

Beşiktaş'ı yakından takip ettiğini belirten Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, yemekte yaptığı konuşmada, "Beşiktaş'ı özellikle Leipzig ile oynadığı maçlarda takip ettim. Beşiktaş, mükemmel maçlar oynayarak gruptan çıkmayı başardı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.