Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e Kadro Tepkisi

Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e Kadro Tepkisi
Galatasaray karşılaşmasında önceki gün Türk Telekom Stadı'nda yer almayan ve uğur için deplasmana gitmediği belirtilen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımının sahaya çıkacağı kadroyu öğrenince adeta şok yaşadı.
Galatasaray karşılaşmasında önceki gün Türk Telekom Stadı'nda yer almayan ve uğur için deplasmana gitmediği belirtilen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımının sahaya çıkacağı kadroyu öğrenince adeta şok yaşadı. Derbi 11'ini gördükten sonra fazlasıyla sinirlenen Orman, yanındakilere dert yandı.

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Siyah-Beyazlı kulübün patronu, "Kagawa, Quaresma, Adriano neden kulübede? Ben hoca değilim ama bu oyuncular kadroda varsa önce olur, sonra diğerleri 11'e yazılır. Amerika'yı yeniden keşfetmeye ne gerek var!" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, kulübede başlattığı Kagawa, Quaresma ve Adriano üçlüsünü, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna aldı.

Güneş, 54. dakikada Gökhan Gönül'ü çıkartıp Adriano'yu sahaya sürerken, aynı dakikada 2. gol geldi. Skor 2-0 olduktan sonra kurtarıcı olarak giren Quaresma ve Kagawa'ya ise son yarım saatlik bölümde yapacak pek fazla şey kalmamıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.