Fikret Orman'ın Prim Kararı; Kendisi Açıklayacak

Fikret Orman'ın Prim Kararı; Kendisi Açıklayacak
Türk Telekom Stadı'nda galibiyete uzanması halinde şampiyonluk yarışında ciddi avantaj sağlayacak olan Beşiktaş'ta, Başkan Fikret Orman devreye girdi. Ümraniye'ye gidip takıma ve teknik heyete destek veren Başkan, deplasmanda Galatasaray maçının kazanılması halinde oyunculara dev .
Türk Telekom Stadı'nda galibiyete uzanması halinde şampiyonluk yarışında ciddi avantaj sağlayacak olan Beşiktaş'ta, Başkan Fikret Orman devreye girdi.

Ümraniye'ye gidip takıma ve teknik heyete destek veren Başkan, deplasmanda Galatasaray maçının kazanılması halinde oyunculara dev bir prim dağıtacak.

Orman, galibiyet halinde rakamı soyunma odasında kendisi açıklayacak. Başkan Fikret Orman ve ekibinin Galatasaray galibiyetine 100'er bin TL prim vermesi bekleniyor

Beşiktaş 30 Nisan 2011'den itibaren Süper Lig'de ikinci yarılardaki bütün Galatasaray müsabakalarını deplasmanda oynadı. Siyah-beyazlı ekip, o tarihten bu yana rakibiyle yaptığı 7 maçta, 2 kez galip gelirken 5 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı

Son haftalardaki performanstan uzak kalmamaları hâlinde Galatasaray'ı mutlaka yeneceklerini ifade eden Fikret Orman'ın "Kendi futbolumuzu oynadığımızda ne kadar farklı olduğumuz ortada. Yine böyle olursak Galatasaray maçını kazanacağımızdan en ufak bir şüphem dahi yok. Bu performansı göstereceğinize yüzde yüz inanıyorum. Bu maçı kazanacağız ve hedefe yürümeye devam edeceğiz" dediği belirtildi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.