Fikret Orman'nın Gelecek Sezon Için Forvet Planı!

Fikret Orman'nın Gelecek Sezon Için Forvet Planı!
Beşiktaş'ta gündem bir hayli yoğun..
Beşiktaş'ta gündem bir hayli yoğun.. Bir yandan yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren, diğer yandan başkanlık seçimi nedeni ile hareketli günler geçiren yönetim; bir yandan da yeni sezon transfer çalışmaları için çalışıyor..

Başkan Orman, yeni teknik direktör görüşmelerine önümüzdeki hafta başlayacaklarını resmen açıklarken, Orman'ın gönlündeki forvet hattının ise Burak Yılmaz - Cenk Tosun ikilisinden oluştuğu öğrenildi.

Cenk Tosun'un Everton'a gitmesinin ardından gol yollarında sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, o bölgede birçok farklı isim görev yapmasına rağmen istediği sonuçları elde edememişti. Ve yönetim bu sorunu devre arasında çözmeyi başardı.

EVERTON'LA TEMASLAR SÜRÜYOR

Burak Yılmaz'ı transfer eden siyah-beyazlılar, gol bölgesinde sıkıntı yaşamamaya başladı. Deneyimli oyuncu, 6 golle takımının ikinci yarıdaki en golcü ismi olarak öne çıktı. Ancak bu da Başkan Orman'ın hayalindeki kadro için yeterli olmadı. Fikret Orman'ın, şimdi de Cenk Tosun'da... Beşiktaş her ne kadar Burak Yılmaz'ı alsa ve kral gollerini sıralasa da Orman, eski golcüsünü yeniden kiralamanın hesaplarını yapıyor. Ön tarafta Burak ve Cenk'le beraber karşı konulamaz bir forvet hattına sahip olacaklarını düşünen Orman, Everton'la teması hiç koparmıyor. İngiliz ekibi ile sürekli olarak "Cenk'i kiralamayı düşünürseniz biz hazırız" mesajı gönderiyor.

Burak Yılmaz, Beşiktaş formasıyla bu sezon 8 resmi maçta forma giyerken, rakip fileleri 6 kez havalandırdı, 1 de asisti yaptı. Toplam 7 gole direkt olarak katkıda bulunan milli forvet, kariyerin boyunca oynadığı 404 resmi lig maçında da 210 gol attı, 50 de asist yaptı. Everton'a giden Cenk Tosun siyah-beyazlı forma altındaki gol sayısına ulaşmakta zorlanıyor. Milli yıldız, Everton'da 27 resmi maçta 3 gol atarken, 2 de asist yaptı ve 5 gole direkt katkı sağladı. Cenk, kariyerindeki 362 lig maçında 147 gol atarken, 40 da asist yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.